sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Piirakkasukat ja vähän muuta..

 
Eilen illalla sain nämä piirakkasukat valmiiksi. Sukista tuli kyllä ihanat. Tuo keltainen väri on niin herkullinen! Ohje sukkiin löytyy Novitan sivulta. Poikkesin ohjeesta kavennuksen osalta. Tein ensiksi ohjeen mukaisen kärkikavennuksen mutta tämä perinteinen kärkikavennus oli enempi minun mieleeni ja niinpä purinkin kavennuksen. Nämä sukat minulla onkin ollut äitini tekemänä ja blogissa ohjetta joskus kyselinkin. Pientä onnistumisen iloa tunnen näistä sukista.
 
Eilen täällä oli aivan ihana ilma. Aurinko paistoi, muutama aste pakkasta ja ladulla ihan lentokeli. Mikä siinä oli hiihdellessä mukavassa porukassa. Vauhti pidettiin leppoisana ja sekä juttu, että suksi luisti. Kilometrejä minulle kertyi 25km.

 
 
Viime yönä täällä raivosi myrsky. Siirsimme aamun lenkille lähtöä hieman myöhemmäksi jotta tuuli kerkeäisi edes hieman tyyntyä. Tuuli oli koko lenkin ajan kova, puuskissa todella voimakas. Isoja myrsky vahinkoja ei näkynyt mutta katkenneita oksia oli paljon hangella. Tänään ei tekisi mieli hiihtämään tuulen voimakkuuden ja roskaisen ladun vuoksi. 


Illan ohjelmaan kuuluu kunnollinen venyttely ja ehkä jooga. Lisäksi huominen reissuun lähtö painaa kovasti päälle ja kaikki kamppeet on vielä pakkaamatta. Asialle täytyy varmaan ruveta tekemään jotakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti