maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kesäloma

Tänään alkoi kesäloma! Mikä ihana tunne, ettei vähään aikaan ole kiire minnekkään. Tälle päivälle ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia kuin katsoa miksi tämä päivä muodostuu. Kirpputoreilla voisi käydä katsomassa olisiko siellä tarjolla mitään aarteita. Metsästyksen kohteena olisi mm. tälle lasipurkille kaveri. :) 



Viikonloppuna nähtiin monta hyvää ystävää. Meillä kävi kahdet vieraat ja minä mökkeilin ystävien kanssa. Tällaisen viikonlopun jälkeen on mukava pitää vähän kesälomaa. 


Vaihteeksi meillä tarjottiin Pavlovaa. Mansikat, viinirypäleet ja tuoreet mustikat olivat kyllä tosi hyviä tässä. Nyt meillä kuitenkin hetkeksi riittää tämä laji, ettei tähän ihan kyllästytä. :) 

Viikonlopun aikana valmistui myös Novitan mohair-langasta pipo.



Muutama mökkikuva loppuun.





2 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa lomaa!
    miehellä alkoi tänään loma joten täälläkin lomatunnelmissa. miehen aika menee kylläkin suuremmilta osin kodin remonttia tehden eli kotona ollaan mutta lomaa tämä on silti. <3
    oi, sä olet jo saanut tuota ihanan keltaista uutta mohairlankaa. kun näin sitä novitan uusimmassa lehdessä niin mietin heti että tuota on saatava! :D Ihana pipo. <3

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit. Ihania neuleita sinulla.
    Varmasti osaisit kevät huivin tehdä. Itse sain sen valmiiksi ja innostuin kuviosta.

    VastaaPoista