lauantai 23. heinäkuuta 2011

Luunappeja, lankoja ja ystäviä

Eilen töitten jälkeen pyörähdin lankakaupassa ja mukaan sieltä tarttui ihana pinkki lanka josta joskus tulee ehkä huivi. Ruokakaupasta löytyi pipolankoja.  Lankakaupasta löytyi "vanhanajan luunappeja" 0.15e/kpl. Käytän ne napit ehkä popojen koristeiksi. Tai sitten en, mene ja tiedä teenkö niillä ikinä yhtän mitään mutta suloisa nappeja ne siltikin on. 


Illalla meille tuli taas vieraita ja tein aikaisemmin tekemäni raparperipiirakan ohjeella omenapiirakkaa. Omenat paloittelin kuutioiksi, muuten ohje oli sama. Piirakasta tuli parasta omenapiirakkaa mitä olen ikinä syönyt! :) Kun lapset oli jo nukahtaneet, söimme aikuisten kanssa iltapalaa hämärtynessä illassa, kynttilän valossa. Syysillat on ihania, vaikka millään en vielä haluaisi, että kesä kääntyisi syksyä kohti. 


Oranssi kauluri on vielä kesken mutta keltainen lanka suorastaan pakotti minut aloittamaan pipon kutomisen ja niinpä puikoilla on nyt pipo. Lanka tosiaan näyttää puikoilla vielä paremmalta kuin kerällä. :) Illalla lähden ystävän mökille saunomaan ja syömään tyttöporukalla. Luvassa on siis tällekkin iltaa paljon mukavaa. Nyt on kuuma, 29 astetta varjossa. Toivotaan ettei illalla tulis ukkonen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti