tiistai 27. tammikuuta 2015

Kevättä ilmassa?


 
Aivan ihanana ilma oli tänään kun juoksin töistä kotiin, mittari taisi olla nollassa ja aurinko yritti pilvien takaa paistaa. Vilaukselta näin kappaleen sinistä taivasta ja pystyin jo aavistamaan tulevan kevään. En voinut välttää kiusausta ja olla menemättä metsän kautta kotiin.
 
 
Tuttu metsä näyttää talvella ihan toisenlaiselle. Puhdas hanki ja lumiset puut ovat niin kaunista. Metsän on minulle mieluisa paikka retkeillä ja juosta. Seuraava juoksuhaasteeni liittyykin polkujuoksuun... Ehkäpä siitä haasteesta joskus uskaltaudun kirjoittamaan.
 
 
Nyt illalla sain valmiiksi pojan villasukat. Lankana käytin taas Novitan 7 veljestä. Sukista tuli sellaiset ihanat löppänät kotisukat. Väri ja malli on pojan itsensä valitsema. Toivottavasti lopputulos on pojan mieleen.
 
                                    
  
Pitihän minunkin viimein ostaa kantikkaat sukkapuikot. Niin paljon näitä puikkoja on joka paikassa hehkutettu. Minun puikkoni ovat pyökkiä ja 15cm pitkät. Puikkojen pituus on minua hieman oudoksuttanut mutta ehkäpä ajan kanssa totun näihin. Kuljetuksessa puikkojen mitta on parempi, koska puikot eivät jää niin törröttömään kudelmasta. Minulla käsityö kulkee usein matkustaessa mukana. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti