torstai 21. heinäkuuta 2011

Käsitöitä

Täällä on ollut tänään sateinen harmaa päivä, lämmintä on ollut kuiteskin. Ihan sopiva päivä olla töissä. Illalla sain valmiiksi pipon joka on kudottu Novitan Rose Mohair langasta. Ohje on samasta lehdestä kuin kauluri minkä tein, eli Novitan lehdestä syksy 2010. Minusta pipo kaipasi jotain koristetta ja virkkasin pipoon yhden kukan. Kukka olisi saanut olla hitusen isompi mutta saa luvan nyt kelvata. 


Alkuviikosta sain valmiiksi ihan perus villasukat mitkä lupasin tehdä tuttavalle. Lankana Novitan Nalle. Sukat ovat kokoa 43. 


Paljon on kaikenlaista tärkeämpääkin puuhaa kuin kutoa mutta vapaahetkiä varten minulla on puikoilla taas tulossa uusi "kauluri". Olen aivan hurahtanut kaikenlaisiin huiveihin. Tämän onnistumisesta en mene takuuseen, loin nro.6 puikoille 120 silmukkaa ja rupesin kutomaan. Nähtäväksi jää tuleeko siitä mitään. :) Langan väri vain oli jotenkin niin houkutteleva, että se lähti kaupasta mukaan. 


Tämän villatakin minä kudoin viime syksynä. Lankana Novitan Wool. Ohje on täältä. Tätä oli mukava tehdä ja lopputulos oli todella mieluinen! Villatakki oli nyt ruttusena kaapissa, enkä jaksanut sitä nyt ruveta silittämään. 

1 kommentti: