keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Lomapäivä

Joulu on riisuttu meidän kodista jo aikalailla kokonaan pois. Samalla innostuin vaihtamaan verhoja. Olohuone näyttää nyt ihanan tilavalta kun kuusi on viety pois. Joitan kynttiläjuttuja jätin vielä esille ja joulutähdet ikkunoihin. Ne antavat kaunista, tunnelmallista valoa. Olen vielä tämän viikon lasten kanssa lomalla. Maanantaina sitten koittaa arki kun työt ja koulut alkavat.

Joululahaja äidiltä. <3
Jos joku tietää näihin ohjeen niin vinkatkaa.Joulun aikaan on ollut ihana käpertyä sohvalle lueskelemaan. Kuumaa glögiä, suklaata ja hyvä kirja. Ihanaa luettavaa on Paolo Coelhon mietelauseet. Olen lukenut nämä kirjat monta kertaa mutta yhä uudelleen ja uudelleen ne ihastuttavat.

 
Täksi jouluksi ostin Kivi-tuikkujen lisäksi kaksi muuta uutta kynttiläjuttua. Kynttilät on minun heikkouteni. Melkein joka ilta joulunaikaan olen sammuttanut ainakin olohuoneesta valot ja laittanut tuikkuihin kynttilät. Olen kaupassa katsonut pitkin syksyä Arabian Pino kynttilänjalkoja. En ole innostunut. Kunnes aatonaattona kävin kaupassa ja yksi punainen Pino kynttilänjalaka oli jäljellä. Silloin se iski, tajusin, että tämä sarjahan on oikeastaan aika kiva. Se viimeinen punainen minun oli ostettava. Olisin tahtonut lisääkin näitä, mutta harmaat mitä oli vielä kasa jäljellä eivät innostaneet. Pohjassa luki tietenkin, sesonkituote. Mutta jospa Pinoja tulisi myyntiin taas seuraavaksi jouluksi. Sitten ostaisin toisen punaisen ja kaksi valkoista lisää. Päätin, että näitä en rupea metsästämään mistään. Ne tulevat eteeni jos ovat tullakseen.
 
Talolyhty Halpahallista, Arabian Pino,
heppakynttilänjalka on vanha
 
Lapset on olleet loman aikana vaihdatuksissa. Nytkin yksi lapsi on yökylässa ja yksi taas vastaavasti meillä yövieraana. Nyt isommat ja pienemmät leikkivät sulassa sovussa Legoilla. Kaikilla tuntuu olevan mukavaa.
 
 
Loppupäivälle ei olekkaan sitten muuta suunnitelmaa kuin lukea nuorimmaisen suosikkikirja. Jottei totuus aivan unohtuisi, taitaapa minua varten olla muutama pakollinen kotityö.
 
 
 
Hyvää Uutta Vuotta kaikille jotka täällä käyvät välillä kurkkimassa!


3 kommenttia:

 1. Oliskohan sukat Piirakkasukat.
  Ohje
  http://www.piianpistot.com/2011/10/pitsihelmisukat-ohje.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jantta, ohje löytyi!
  Ehkäpä joskus kokeilen itsekkin tuota mallia!

  VastaaPoista
 3. Löytyy Novita sukkalehdestä joka ilmestyi viime tai jo edellisvuonna mutta on edelleen myynnissä.Loistava lehti monta ihanaa ohjetta olen lehdestä tehnyt:)

  VastaaPoista