perjantai 27. heinäkuuta 2012

Vapaapäivä

Tänään ei ole ollut kiirettä minnekkään. En ole saanut aikaiseksi mitään järkevää. Aamupalan jälkeen lähdin pyörällä kaupunkiin ja kiersin muutaman kirpparin. Kirpparilta ei löytynyt mitään kummoista, pari satukirjaa ja yksi paita. Torilta bongasin parhaan kaverini ja niimpä jäimme kahvitelemaan toviksi. Aurinko paistoi kuumasti ja tori vilisi kesäfiiliksissä olevia ihmisiä. Oli helppo olla hyvällä tuulella.


Tämä kuosi on vaan niin ihana
 Iltapäivällä löysin kaapista helmiä mistä on kauan aikaa pitänyt tehdä koruja. Tänään sitten oli se päivä, että muutama koru valmistui. Helppoa ja nopeaa hommaa. Seitsenvuotias tyttöni innostui auttamaan minua. Nyt sitten on helmiä siellä ja helmiä täällä...
Isot helmet tuli minulle ja pienemmät helmet tytöille


Meillä meni näyttö rikki ja nyt meillä on käytössä ikivanha näyttö jossa värit näyttää ihan kamalilta. En tiedä onko kuvat totaalisen surkeita vai johtuuko pelkästään näytöstä. Kuvat mitä olen nyt laittanut on kännykkäkuvia. Kännykän näytöllä värit ovat vähä paremmat. Toivottavasti muidenkin näytöillä. :) Niin ja toivottavasti me saamma pian uuden näytön. :) 

Huhtikuussa ostamani orkideat alkavat lopetella kukintaa. Toisessa orkideassa on kukat vielä toisessa oksassa. Toisen oksan katkaisin siinä toivossa, ettei se kukkavarsi kuivuisi. :) En ole koksaan aikaisemmin saanut pidettyä kukintaa näin pitkään. :) Nyt haasteena olisikin saada orgideat kukkimaan uudelleen. En vain oikein tiedä miten se onnistuu. Netistä löytyy niin paljon erilaisia ohjeita, ettei tiedä mitä uskoa. 


Toisesta kukkavarret kuivuivat kokonaan
 

Orgidea kävi parturissa :)
 Mukavan päivä huipentui 10km juoksulenkkiin ja iltapalaan.


Ai niin, minulla ei ole enään kuin yksi keskeneräinen käsityö!!! Ai mitenkö se on mahdollista? No, purin osan langoiksi ja osan nakkasin surutta roskiin. :) Nyt saan ihan vapaasti aloitella uusia. :)  

2 kommenttia:

  1. Kauniit korut! Mihin pujottelit, joustonauhaan?
    todella kaunis maisema alimmassa kuvassa <3
    Ja jalkapalloilija on tosi kiva! Nopsasti sen teit! :)

    VastaaPoista
  2. Pujottelin helmet ohueen kuminauhaan. Eilen tein koruja taas muutamat lisää. Tuntuis, että menee vähän aikaa taas, että nuo on hukattu tyttöjen toimesta. :) Nuissa maisemissa on mukava juosta, rauhottava.

    VastaaPoista