tiistai 24. heinäkuuta 2012

Päivitystä


Kesä on auttamattomasti kallistunut jo syksyn puolelle. Joinakin aamuina ilmassa on ollut syksyn tuntu. Mikä se sellainen syksyn tuntu on, sitä on vakea selittää. Se on lapsuudesta tuttu aavistus tulevasta syksystä. 

Meillä kesä on taas ollut kiirettä. Reissaamista ja treenaamista tulevaa maratonia varten, Käsitöitä ei kamalastoi ole valmistunut mutta sain tehtyä kesäloma reissulla tabletit ruokapöytään. Niistä tuli ihan kivat. Ohjeena ihan perus ympyrä, helppoa ajankulua pitkille automatkoille. Leipomisrintamalla sensijaan on ollut paljon vilkkaampaa. Kiitos vilkkaan seuraelämän ja uuden leivontalehden. Ostin irtonumeron kaupasta ja ihastuin lehteen. Ohjeet on hyviä, mutta kuitenkin tarpeeksi yksinkertaisia tällaiselle tavalliselle leipojalle. Innostuin tilaamaan lehden itselleni. Lisäilen myöhemmin muutamasta kokeilemastani ohjeesta kuvat ja ohjeet. 


Alkukesästä kävimme Virossa ja vierailimme mm. Tallinnan eläintarhassa. Suosittelen! 


Tallinnan vanha kaupunki ihastutti jälleen. Ihania pieniä kahviloita ja ravintoloita, hienoja vanhoja rakennuksia.Se pakollinen Tallinnan käviän kuva, näköalatasanteelta vanhasta kaupungista :)
Haapsalun linna oli lapsille jännä vierailukohde, kummitus ja kaikki. :) 

Ilon Wiklandin "talo" oli myös Haapsalussa

Ilon Wiklandin kuvitus Astrid Lindgreenin kirjassa

Korkeasaaressa vierailimme myös


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti