torstai 26. heinäkuuta 2012

Ei siitä ponchoa tullut vaan tuli paita ja vähän muutakin


Muistinpa juuri, että olenhan minä tänä kesänä saanut toisenkin käsityön valmiiksi. Rupesin aikani kuluksi virkkaamaan ponchoa mutta työn edistyessä, huomasin tehneeni lisäyksiä liikaa ja niimpä siitä kehkeytyi paita. Ihan viimeisen päälle hyvän mallinen paita tästä ei tullut mutta ihan pidettävä paita kuitenkin. Lankana on Novitan Tennessee ja paidan koko on n.116cm. Kädet minulla suorastaan syyhyää aloittaa jokin uusi neule mutta nyt on pakko koittaa antaa kutimiene olla rauhassa. 



Olen aina rakastanut Astrid Lindgreni kirjoja. En voi olla ostamatta hänen kirjojaan jos sellainen mitä meillä ei vielä ole hyllyssä tulee edullisesti minua vastaa. Mikko ja Minna kirja löytyi joltain kirjatorilta lomamatkalta ja Pekka Peukaloinen löytyi kirpputorilta. Molemmat kirjat olemme lukeneet lasten kanssa jo moneen kertaan. 


Olen aina haaveillut omasta kasvihuoneesta. Sitä ei kuitenkaan ole vielä meidän pihaan tullut. Perheen järki sanoo, että minun aikani ei riitä moiseen. Perheen höyry, eli minä taas kuvittelen kerkeäväni hoitaa myös kasvihuoneen. Tänä kesänä, vähäsen myöhässä tietenkin, kylvin itselleni ruukkuihin salaattia, sitruunamelissaa, ruohosipulia... Miten paljon paremmalle maistuukaan ihan itse kasvatettu salaatti. :)

10-vuotias poikani nikkaroi minulle hienot laatikot

Kurpitsa ei taida satoa keretä tuottaa :) 

2 kommenttia:

  1. suloinen paita!
    ja teeleivät tosiaan ovat hyviä. ne häviävät aina samantien pelliltä. Olenkin alkanut tekee tuplasatsin :))

    VastaaPoista
  2. Minä tein kanssa seuraavan satsin tuplana. Tuplasatsista tuli just sellainen pikkupellillinen.

    VastaaPoista