lauantai 5. marraskuuta 2011

Pieniä iloja

Kyllä se vain niin on, että talvi tulee halusin minä sitä tai en. Eilisellä kauppareussulla löytyi tytölle ihanan lakki. Kotiin päästyämme, tytär keksi ruveta leikkimään lammasta, lakki päässä ja lampaantalja niskassa. Sulosin lammas mitä ikinä olen nähnyt. :) 


Lakki Fredriksonin mallistoa 

Olen ollut ihan toivoton tunari sisäkukkien kanssa. Vuosi sitten ostin muutaman viherkasvin ja netistä etsin hoito-ohjeita kukille. Nyt ne kukat ovat olleet meillä yli vuoden ja olen aika yllättynyt näin pitkästä ajasta. :D Suurin ahaaelämys minulle oli, että kukkia ei saa kastella liikaa! Hyvin yksinkertainen mutta näköjään toimiva ohje. :) Olen nyt ostanut muutaman uuden kukan lisää. Netistä löytyy hyviä kukkien hoito-ohjeita ja aiheeseen liittyviä blogeja. Eilen löysin tämän kivan blogin

Syyskaktus

Olisko viirivehka

Sainpaulia

Rahapuu
Ostin kukat niin, että kukat olivat nupuilla, paitsi sainpaulia oli jo kukassa. En onnistunut tällä kertaa tappamaan kukintoja. Niinkin on joskus käynyt. :) Istutin myös amarylliksen sipulin. Jännä nähdä, miten nämä kukat tulevat menestymään... Jos saan kukat kukkimaan siitä tulee varmasti blogiin juttua. :D Meidän olohuone on aika pimeä ja olen miettinyt, että lisävalo ei varmasti olisi kukille pahitteeksi näin talvella. Mutta millainen kukkavalo olisi edullisin ja toimivin? Mihinkään älyttömiin investointeihin en viitsi ruveta. Jossain keskustelupalstalla sanottiin, että kirkasvalolamppu toimisi kukillekkin? Sille valolle olisi muutakin käyttöä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti