keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Unikeonpäivä


Tänään meillä on ollut monenlaista puuhaa. Aamulla ensimmäiseksi minun piti tehdä tytölle keppihevonen koska tytöillä oli tulossa keppihevosten estekilpailut niin tarve keppihevoselle oli mitä ilmeisin. En oikeastaan olisi kerennyt sitä tänä aamuna tehdä kun minulla oli syntymäpäivien järjestelyä nuoremmalle tytölle. Mutta sitten ajattelin, että niin kauan kuin tytöt haluavat vielä leikkiä lapsuuden ihania leikkejä, ei se saa ainakaan äidistä jäädä kiinni. Ja niin vanhasta villasukasta tuli keppihevonen. Se ei ehkä pärjäisi keppihevosten kauneuskisassa mutta estekisathan ne olivatkin. 

Syntymäpäivät olivat varsin onnistuneet. Sankaria jännitti etukäteen kovasti mutta itse juhlien aikana jännitystä ei ollut enää havaittavissa. Väsynyt päivänsankari nukkuu nyt lahjat tyynyn alla. 

Syntymäpäivien suosituinta kenkämuotia :)

Illalla pakkasin vähäsen evästä reppuun ja lähdin pyöräilemään. Välillä pysähdyin katsomaan maisemia ja syömään eväitä. Nyt kerrankin minulla ei ollut kiirettä minnekkään, oli aikaa pysähtyä ihmettelemään katsomaan maisemia ja tätä pientä ihanaa siiliä. (Seuraavat kuvat on otettu kännykällä, joten niiden laatu voi olla heikko.)


Matkaa mittariin tuli 60km. Päämäärää minulla ei ollut mutta perille pääsin. Välillä on mukava olla ihan yksin. Unohtaa kaikki kiire ja hössötys. Nyt olo on kuin olisi lomalla käynyt. Paitsi että takapuoli on aika hellänä. :) 

Taukopaikka

2 kommenttia:

  1. ihana keppihevonen. Mun on ollut tarkoitus tehdä tollanen myös. vanha villasukka ja keppi on valmiina odottamassa, kunhan saisi aikaiseksi tehdä.

    VastaaPoista